// > // Saltar al contenido
Los Ángeles y Tú

Avisador d’angels

Enhorabona !!! Per a tu, com per a la persona a qui l’hi vas a regalar !! Portar una vida a el món és el millor que pot passar !!! I què millor manera d’estar ja protegit i embolicats amb l’amor d’aquests éssers meravellosos i plens d’amor com són els àngels ??


En aquest apartat es parlarà sobre la seva història, com netejar-lo, com funcionen …. si ja saps tot això o has vingut directament per comprar un, pots anar directament a aquestes altres àrees:

Si pel contrari vols saber la seva història, la seva neteja i el seu ús …


Benvingut a aquesta terra màgica plena de possibilitats i amor, on les limitacions són inexistents, i gaudiràs de la companyia dels teus germans àngels i Arcàngels gràcies a l’picador angelical … des de sempre !!

De fet, estan pensats principalmentes per a tu, i per això se’ls coneix també com “picador de angeles per a nadó”.

D’aquesta manera estaràs amb la protecció, benestar i orientació espiritual que necessitis gràcies al teu Àngel de la Guarda, que per cert, tenim generalment 3: un de fix des del naixement, i els altres dos segons els moments i / o etapes.

A l’estar pensats precisament per a una ocasió especial, encara que es poden fer manualment, moltes marques de joieria tenen la seva línia pròpia, com ara Swaroski, Tous, Engelsrufer, etc. Quan neixis estaràs sense roba, però ja tindràs molt estil !!

Saps què són els trucadors d’àngels?

Si el teu dubte és saber què són els trucadors d’àngels, són petites boles de plata o de pedres precioses o semiprecioses dins d’una esfera penjant que emeten sons subtils i harmoniosos de dring quan són agitades (sent extraordinàriament agradable) i poden ser de diversos colors , formes i dissenys.

Precisament per això també se’ls coneixen com boles d’harmonia o fins i tot com boles musicals. Sona bé, veritat ?? I això que encara no tens un!

En català, tambè es coneixen com picadors d’angels,avisador d’angels, avisador angelicas,cridador d’angels.

Segur que ja sabies el significat dels trucadors d’àngels …

Un avisador d’àngel, tal com el nom indica, vol dir que té l’habilitat per “cridar”, “avisar” als angels. Falsament conegut com atrapador de angeles, la seva funció no és més que atreure’ls. Es podria considerar un cercador d’àngels.

Crea un enllaç entre la teva mare i tu, nadó

A l’portar el teu gloriosa mare el picador d’àngels des que vas ser engendrat, es crea un vincle entre vosaltres dos a l’associar aquest so amb ella.

Per descomptat que el vincle existirà igual a l’escoltar-la mentre estàs a l’úter, però el cridador de àngels quan neixis et proporcionarà una tranquil·litat addicional. Potser hi hagi moments que no podràs estar amb ella, però el escoltar el so de les campanes que has estat escoltant durant més de 4 mesos sabràs que encara que no estigui físicament, hi és, a l’igual que els teus Germans alats.

A part de la tranquil·litat addicional que et pugui brindar, els trucadors angelicals t’ajudaran a mantenir durant la teva gestació teva energia pura, i després seguirà treballant en ella, sempre que la teva mare t’ho lliuri. Dic sempre que, perquè pot escollir: quedar-se’l ella o entregártelo. Però quina mare no vol que el seu nadó tingui la màxima protecció i tranquil·litat?

De moment no he conegut a cap que no ho hagi fet, així que no et preocupis! 😉

Per cert, la llegenda o història dels trucadors de angeles és molt curiosa !!

Coneix la Llegenda o Història dels trucadors d’àngels

Recordes quan els éssers humans vivíem al Paradís, en comunitat amb els Arcàngels i àngels de Déu? D’això fa molt, moltíssim temps !!! Tant que els adults ja ho hem oblidat, però s’ha mantingut de generació en generació la següent informació: Al principi tot ésser vivia en harmonia, concordança i les malalties no existien

Durant molt de temps tot era perfecte, fins que un dia, es va acabar. Es comenta que va ser a causa de l’Pecat Original: l’avarícia pel coneixement de totes les coses. Des de llavors, els Éssers angelicals i els humans hem estat vivint en fases diferents del mateix moment.

Están, però no els veiem (bé, alguns éssers humans sí que poden, i segurament tu seràs un d’ells :)) A el no poder tenir la seva presència, els Àngels es van entristir enormement per això, doncs sabien que ja no podríem aconseguir la felicitat anterior sense molt treball, esforç i dedicació, i que passaríem per moments molt difícils. Per ajudar-nos en aquests moments i poder sentir-los, ens van regalar aquests penjolls, per poder trucar-quan estiguéssim en un moment de necessitat o per saber nosaltres que estaven aquí quan s’escoltés el dring.

Alguna vegada has notat la presència d’un àngel? És una sensació càlida, harmoniosa, plena de pau, que ens inspira valor, confiança i sobretot moltíssim amor.

Fins que arribés el moment, és l’únic que ens podien oferir. Sabent de el miracle de la vida i de les peculiaritats dels parts, per protegir els angelets que vindrien a el món hi van lliurar principalment a les madres.Tanto per ajudar a el nadó com a la mare, ja que d’aquesta manera a l’ésser dos éssers vius en un mateix cos, tindrien l’ajuda del doble de Àngels de la Guarda. La raó per la qual la mare li lliurava a el nadó dit talismà a l’néixer era perquè la mare ja tenia la seva pròpia protecció i es podia valer per si mateixa, però l’àngel nadó no d’el tot. D’aquesta manera la nova generació creixeria més sana i forta que l’anterior, gràcies a la protecció extra.

Llegenda o història, ningú ho sap de moment. El que està clar és que de la mateixa manera que hi ha diversos Arcàngels, hi ha diversos colors.

Si si, el que sents !! Existeixen els 7 Arcàngels principals I alguns més !! I saps què ?? Cada Arcàngel té un color principal !!

Colors dels picadors d’àngels, els seus Arcàngels i atributs

Daurat, Porpra, Turquesa, Rosa, Taronja, Groc, Vermell, Blau, Verd i Blanc són els colors que es poden aconseguir. I cada color, representa un Arcàngel. Això vol dir que si volem la protecció d’un Arcàngel en concret, és molt beneficiós que el picador d’àngels sigui d’ell mateix !!! Els colors dels trucadors d’àngels i les seves Arcàngels corresponents són els següents:

Blau – Arcàngel Miguel (Fe, ser valent, tenir energia i vitalitat, donar protecció i autoestima).

Groc / Daurat – Arcàngel Jofiel (Saviesa i alegria).

[amazon_link asins=’B0774YWS4K’ template=’ProductGrid’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’cb1d3047-82e4-4190-975a-ac286560fdf8′]

Rosa – Arcàngel Chamuel (Amor i tendresa).

Blanc – Arcàngel Gabriel (puresa, pau, protecció extra durant l’embaràs).

[amazon_link asins=’B00HXZL01I’ template=’ProductGrid’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’cb1d3047-82e4-4190-975a-ac286560fdf8′]

Verd / Turquesa – Arcàngel Rafel (Sanació i Veritat).

[amazon_link asins=’B00HXZL0P4′ template=’ProductGrid’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’cb1d3047-82e4-4190-975a-ac286560fdf8′]

Taronja / Or Ruby (vermell) – Arcàngel Uriel (Provisió divina i prosperitat).

[amazon_link asins=’B00HXZL2Y8′ template=’ProductGrid’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’cb1d3047-82e4-4190-975a-ac286560fdf8′]

Pùrpura – Arcàngel Zadkiel (transmutació i tranquil·litat).


Existeixen més Arcàngels, amb altres atributos.Sé que ja els coneixes, però permíte que els adults ens recordem d’ells poc a poc :). I no només canvia el color !! També hi ha diferents tipus de trucadors !!

Com utilitzar el teu Crida-d’àngels

Es pot utilitzar de moltes maneres, però unes quantes serien les següents:

Utilització via Onda: Posa-ho sobre de la teva mà, prop de l’melic, a sobre de la teva mà, i la teva mà tocant el teu melic. Acaricia ara amb el dit petit tocant l’estómac

Utilització per Elevació: Posa el picador prop de ventre, i després penja’l i bájalo. L’angelet sentirà que ho estàs trucant

Utilització tipus Somriure: Utilitza el picador qual pèndol. El so de l’picador estarà amb el nadó.

Utilització en cercles: Amb el picador de angeles aixecat, realitza cercles al voltant de l’melic, sent aquest el centre. D’aquesta manera estaràs dibuixant un anell protector energètic.

Tipus diferents de trucadors d’àngels


Avui dia han aparegut múltiples formes i varietats de el mateix objecte, aptes per a tots els gustos: Llisos o treballats, grans o petits, de colors; per a nens; especial per a embarassades; fets a mà amb cargols, amb joies … etc. encara que es comenta que el Primer Picador era totalment llis i fet d’alpaca !!

Neteja dels avisadors d’Angels

De la mateixa manera que qualsevol altre talismà energètic, el nostre picador d’àngels té diverses formes de netejar !!

Una de les maneres és deixar-ho a la llum de la lluna plena sobre d’un drap blanc de cotó (Molt Important !!!) i deixar-ho aquí tota la nit perquè rebi un bany de llum purificant.

Si no rep la llum de la lluna o encara falta temps per a la nit especial, pots rentar-lo amb aigua i sal grossa, imaginant que l’aigua té un color blau i / o blanc que es porta tota la brutícia, fins que es porta tota la brutícia de l’penjant. Llavors es neteja i llest.

Una tercera forma si per exemple ets al camp i no hi ha aigua suficient, és enterrar-lo en un test de terra per purificar-lo. Vés amb compte que si decideixes enterrar a la terra directament després hauràs de recordar on està !!

La raó per la qual és necessària la neteja energètica, és molt senzilla: Ja saps que tan sols un únic portador pot portar-lo, però avui en dia ens el poden regalar o el podem rebre a l’comprar-lo online, i passa per moltes energies que no són les nostres, adquirint les seves vibracions.

[amazon_link asins=’B0777S3W6Q,B07DVK1QNS,B07Y29VV6D,B00B7J9MLG’ template=’ProductGrid’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’cb1d3047-82e4-4190-975a-ac286560fdf8′]

Què passa si algú toca la meva bola d’harmonia dels àngels?

Molt senzill !! Tan sols has de decantar-te per un dels rituals anteriors de neteja i realitzar-!!

També és molt convenient que mentre l’estiguis netejant o estigui en fase de purificació lunar o terrenal, demanis suport als Arcàngels perquè sigui més efectiva la neteja.

De fet Arcàngel Miguel és especialista en trencar cadenes energètiques 🙂 Així després l’anomenat estarà totalment amb energia neutra i tan sols haurà de rebre la teva pròpia!

I per finalitzar ….

Ara que coneixes la història i per a què serveix, t’ajudaré a aconseguir el millor crida àngels per a tu, oferint-te la màxima informació possible sobre els Arcàngels, com usar els trucadors, com netejar-los més detingudament i alguns trucs sobre com fer-se un de propi, ja que cada parella mare-nadó és diferent.

Per descomptat, no tan sols vas a tenir informació !!! Li podràs indicar la teva mare on comprar trucadors d’àngels, amb preu inclòs !!

Comprar en línia trucadors d’àngels

Els Trucadors solen tenir generalment un preu molt assequible per a qualsevol persona, encara que si es volen servir els trucadors d’àngels tous, Engelsrufer o qualsevol altra marca prestigiosa el preu sol ascendir.

Marques de Trucadors d’Àngels

Les marques amb les que treballem tenen la seva merescuda reputació.

Mamijux Eudora,Morella,,Engelsrufer,Babylonia…

Cada Marca té les seves qualitats, i encara que totes es van crear tenint en mentin la línia Engelsrufer, l’original, avui en dia cada un es caracteritza per les seves pròpies qualitats.

MAMIJUX

[amazon_link asins=’B01FU3PSJY,B01EYRVZKI,B01FU4462S,B0761V1K8G,B01CNJQJ6O,B00NEM6LKY,B075313JC1′ template=’ProductCarousel’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’a8a9394c-ac9f-11e8-a34d-cf986d8f89b1′]

Eudora

[amazon_link asins=’B075ZT9KCZ,B01H6VQPKE,B01AXTB3J4,B019I3BZR6,B01AWBN3N2′ template=’ProductCarousel’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’16d14b84-aca0-11e8-8b6c-09a7cefba4b7′]

Morella

[amazon_link asins=’B01MSVRG2C,B01BGTI0RI,B01N55TM4Q,B00YOTMUS8′ template=’ProductCarousel’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’7c3a2ed3-aca1-11e8-8fab-7bbe6f15e3f9′]

Engelsrufer

[amazon_link asins=’B00IUMRM8I,B01C7C5UBM,B00TENA126′ template=’ProductCarousel’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’deb02a4a-ac9d-11e8-a48d-d3c65c78ec20′]

Babylonia

[amazon_link asins=’B004REK28K,B007L030PY,B007L0447W,B00AE48OZA,B004REK2BC’ template=’ProductCarousel’ store=’deangeles-21′ marketplace=’ES’ link_id=’c2a22b3c-aca1-11e8-a983-9fec482fd552′]

Picadors d’Angels econòmics

Si busques trucadors de angeles barats, podràs trobar d’una qualitat increïble a preu de ganga !! Pensa-ho bé: Què són 30 euros en 9 mesos? són menys de 4 euros a el mes, per poder anar tan de moda avui en dia !!!

Perquè et facis una idea, aquí tens una visualització de diversos trucadors d’àngels … com veus hi ha molts atrapaangeles disponibles !!! Diverses marques, models, colors …